Γιατί να ξεκινήσετε συνδρομή για τις τροφές του κατοικιδίου σας

Image 2871

Όλοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να λαμβάνεις την τροφή του σκύλου και της γάτας σου στο σπίτι με συνδρομή.

Η σύγχρονη καθημερινότητα είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Οι ώρες που εργαζόμαστε είναι πολλές και ο λιγοστός χρόνος που απομένει ελεύθερος, θέλουμε να είναι αφιερωμένος μόνο σε δραστηριότητες που μας αρέσουν και μας κάνουν χαρούμενους. Ως εκ τούτου, είναι τόσες οι υποχρεώσεις, που κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να περιορίσουμε τις ευθύνες που μας καταναλώνουν χρόνο και ενέργεια. Σ’ αυτό φυσικά βοηθά σημαντικά και η τεχνολογία. Σήμερα, τα ψώνια, το φαγητό μας αλλά και τόσες άλλες υπηρεσίες φτάνουν μ’ ένα κλικ στην πόρτα μας δίχως να χρειαστεί να κάνουμε σχεδόν τίποτα. Με τον ίδιο τρόπο, λειτουργεί και η συνδρομή για τις τροφές σκύλου ή της γάτας σας.

Παρακάτω θα δούμε τι είναι η συνδρομή, πως λειτουργεί και ποια είναι τα πλεονεκτήματα της.

Τι είναι η συνδρομή τροφής για κατοικίδια;

τροφή για σκύλο και γάτα με συνδρομή

Με τη συνδρομή σκυλοτροφής ή γατοτροφής έχετε στην πόρτα σας μια νέα συσκευασία σύμφωνα με τη συχνότητα που έχετε επιλέξει κι έπειτα από την επιβεβαίωση σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να εγγραφείτε στη Mojestik, να δηλώσετε τα στοιχεία σας και να επιλέξετε την τροφή της προτίμησης σας.

Πως λειτουργεί η συνδρομή τροφής για κατοικίδια;

Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε τη συνδρομή είναι να επιλέξετε την τροφή που ταιριάζει στις ανάγκες του κατοικιδίου σας ή να απαντήσετε σε μερικές σύντομες ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή. Το επόμενο βήμα είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά του σκύλου σας. Έπειτα, επιλέγετε τον αριθμό των συσκευασιών που θέλετε να λαμβάνετε και το διάστημα που επιθυμείτε να φτάνουν στο σπίτι σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επαναληπτική παραγγελία δεν εκτελείται αυτόματα και δεν είναι υποχρεωτική αλλά γίνεται έπειτα από επιβεβαίωση μέσω μηνύματος ή τηλεφώνου.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που έχει η συνδρομή τροφής για κατοικίδια;

σκύλος και γάτα ξαπλώνουν μαζί

Το κύριο πλεονέκτημα της συνδρομής είναι η ευκολία της. Αρκούν μερικά κλικ για να έχεις την τροφή που χρειάζεσαι, την ποσότητα που χρειάζεσαι, τη στιγμή που χρειάζεσαι. Μ’ αυτό τον τρόπο ξεμπερδεύετε με την έγνοια αν η τροφή που απομένει στον σκύλο ή τη γάτα σας είναι αρκετή και τις διαδρομές στο σουπερμάρκετ ή το pet shop. Επίσης δεν θα βρεθείτε ποτέ στη δύσκολη θέση, η τροφή του κατοικιδίου σας να έχει τελειώσει και τα μαγαζιά να είναι κλειστά με αποτέλεσμα να χρειαστεί να βρείτε εναλλακτικές.

Αξίζει να σημειώσουμε πως και τα μεταφορικά είναι εντελώς δωρεάν. Έτσι γλιτώνετε τα περιττά έξοδα των μετακινήσεων ή της αποστολής. Επιπλέον το αγαπημένο σας κατοικίδιο συνηθίζει στην τροφή του, η οποία του προσφέρει μια ισορροπημένη διατροφή με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Με λίγα λόγια, η συνδρομή τροφής για το κατοικίδιο μας έχει ως αποτέλεσμα να είμαστε κι εμείς πιο χαρούμενοι και ξέγνοιαστοι αλλά και ο σκύλος ή η γάτα μας.

Στο σημείο αυτό, οφείλουμε να διευκρινίσουμε πως μπορείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή. Δεν υπάρχει μάλιστα κανένα κόστος αφού δεν υπάρχει και καμία δέσμευση. Όσο για την πληρωμή, μπορεί να γίνει είτε με αντικαταβολή -πάλι χωρίς επιβάρυνση- είτε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα κατά τη διαδικασία της παραγγελίας.

  • ADULT τροφή για ενήλικες γάτες

    Η τροφή περιέχει ψάρι (σολομός), εκχύλισμα φυτικών πρωτεϊνών, ρύζι, έλαια , λίπη, βιταμίνες & ιχνοστοιχεία, προβιοτικές ύλες.

Προβολή