Πώς οι σκύλοι επιλέγουν ποιον άνθρωπο θα αγαπήσουν

Image 3558

Ta μυστικά που κρύβονται πίσω από τη συναισθηματική σύνδεση μεταξύ ανθρώπου και σκύλου. Πώς διαλέγουν ποιον θα αγαπήσουν;

 

Όλοι αγαπάμε τα κατοικίδια μας και οι σκύλοι σίγουρα έχουν τουλάχιστον ένα αγαπημένο πρόσωπο μέσα στο σπίτι, όμως πως επιλέγουν ποιο είναι αυτό; Δεν είναι τυχαίο ότι ο σκύλος λέγεται ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, καθώς τις περισσότερες φορές αναπτύσσει μία υπέροχη σχέση με τους ανθρώπους του σπιτιού. Αυτό το δέσιμο που αναπτύσσεται βρίθει συναισθημάτων, εμπιστοσύνης και αφοσίωσης. Αλλά πώς ακριβώς οι σκύλοι επιλέγουν ποιον άνθρωπο θα αγαπήσουν;

 

Καθώς οι επιστήμονες έψαξαν αυτό το θέμα, κατέληξαν σε ορισμένα συμπεράσματα τα οποία έχουν πολύ ενδιαφέρον. Παρακάτω, θα αναλύσουμε τη σκυλίσια συμπεριφορά και θα προσπαθήσουμε να εντρυφήσουμε στη σκέψη, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του σκύλου που παίζουν σπουδαίο ρόλο στην επιλογή του ατόμου που θα αγαπήσουν.

 

Με ποιον τρόπο οι σκύλοι διαλέγουν ποιον θα αγαπήσουν;

mojestik - αγαπήσουν - φιλί κορίτσι

Η κοινωνικοποίηση του σκύλου με τον άνθρωπο παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του ανθρώπου που θα αγαπήσει. Είναι συγκινητικό πως, σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι σκύλοι δένονται περισσότερο με τον άνθρωπο που καταλαβαίνουν πως νοιάζεται περισσότερο για εκείνους και τους φροντίζει καλύτερα. Όπως δείχνουν οι έρευνες, το διάστημα από τη γέννηση του σκύλου έως και τους πρώτους έξι μήνες της ζωής του παίζει καθοριστικό ρόλο στην υπόλοιπη ζωή του και τα συναισθήματα που θα αναπτύξει για τους ανθρώπους γύρω του.

 

Παρόλα όσα αναφέρθηκαν, φαίνεται ενδιαφέρον το γεγονός πως ορισμένα σκυλιά επιλέγουν ως αγαπημένο τους άνθρωπο ένα άτομο, διαφορετικό από εκείνο που έχει αναλάβει τη φροντίδα τους. Μάλλον προτιμούν εκείνο το πρόσωπο που τους δείχνει τη μεγαλύτερη προσοχή, ακόμη κι αν δεν τους προσφέρει την τροφή τους. Μπορεί να είναι το πρόσωπο που παίζει μαζί τους ή εκείνο που τα βγάζει για τη βόλτα τους. Σε κάθε περίπτωση, η επαφή τονώνει τα συναισθήματα του σκύλου σας για εσάς.

 

Τέλος, οι σκύλοι αγαπούν τους ανθρώπους που έχουν συνδυάσει με τη θετική συναναστροφή. Μπορεί να πρόκειται για ένα άτομο που τους προσφέρει λιχουδιές, τους αγοράζει παιχνίδια, δεν τα μαλώνει και δεν τα απομονώνει.

 

Πώς θα γίνετε ο αγαπημένος άνθρωπος του σκύλου σας

mojestik - αγαπήσουν - αγόρι χάδια με σκύλο

Όλοι θέλουμε να είμαστε τα αγαπημένα άτομα του σκύλου μας, όμως αυτό δεν είναι πάντα εύκολο και εφικτό. Ωστόσο, για καλή μας τύχη, υπάρχουν μερικά μυστικά για να κάνουμε τον σκύλο μας να μας αγαπήσει, και γιατί όχι περισσότερο απ’ όλους τους άλλους.

 

Η καλύτερη συμβουλή των ειδικών είναι να περάσετε τουλάχιστον μισή ώρα / ημέρα με τον σκύλο σας, όπου θα είστε αφοσιωμένος ή αφοσιωμένη σε εκείνον. Η ενεργητικότητα σας κατά τη διάρκεια των κοινών δραστηριοτήτων σας παίζει επίσης μεγάλο ρόλο, όπως και η διάθεση που έχετε. Γι’ αυτούς τους λόγους κι είναι χρήσιμο να επιλέξετε μια δραστηριότητα που σας ικανοποιεί εξίσου. Σε γενικές γραμμές, προτείνεται να χρησιμοποιείτε θετικές μορφές εκπαίδευσης, δηλαδή ανταμοιβή, αντί για τιμωρία. Επιπλέον, προσπαθήστε να σέβεστε τα όρια του σκύλου σας και μην τον πιέζετε να κάνει όσα δεν θέλει, αν δεν είναι απαραίτητο.

 

Ο καλύτερος τρόπος για να σας αγαπήσει το σκύλος σας είναι να του προσφέρετε την τροφή της Mojestik που έχει εξαιρετική γεύση και συμβάλει στην υγεία του. Ξεκινήστε τη συνδρομή σας εδώ.