Τα κριτήρια για να επιλέξετε ξενοδοχείο σκύλων

Image 3285

Χρήσιμες συμβουλές για να διαλέξετε το καλύτερο ξενοδοχείο σκύλων για το κατοικίδιο σας ώστε να του προσφέρετε όσα χρειάζεται.

Αν έχετε ένα κατοικίδιο, είναι πολύ πιθανό να έχετε βρεθεί στη δύσκολη θέση να πρέπει να το αφήσετε μόνο ή να πρέπει να παρακαλέσετε κάποιο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο για να το φιλοξενήσει. Ορισμένες φορές οι υποχρεώσεις μας ή οι διακοπές, μας αναγκάζουν να φύγουμε απ’ το σπίτι ή την πόλη μας, δίχως το κατοικίδιο μας. Από αυτό το άγχος, μπορεί να σας ελευθερώσει ένα ξενοδοχείο σκύλων στο οποίο το κατοικίδιο σας μπορεί να περάσει καλύτερα και να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια απ’ ότι σ’ ένα φιλικό ή συγγενικό σπίτι.

Η δυσκολία έγκειται στο να βρείτε ένα ξενοδοχείο σκύλων, όπου θα ξέρετε πως ο σκύλος σας θα παραμείνει υγιής, ασφαλής και θα έχει καλή διάθεση και ψυχολογία, παρά την απουσία σας. Καθώς δεν είναι βοηθητικό να είστε μακριά από τον σκύλο σας με το άγχος και την ανησυχία για το κατοικίδιο σας, θα πρέπει να πάρετε όλα τα μέτρα ώστε να σιγουρευτείτε πως το ξενοδοχείο που θα επιλέξετε είναι η καλύτερη επιλογή. 

Χρήσιμα tips για την επιλογή ξενοδοχείου σκύλων

mojestik-σκύλος-σε-κρεββάτι-ξενοδοχείο-σκύλων

Κάντε την απαραίτητη έρευνα

Αναζητήστε online τα καλύτερα ξενοδοχεία σκύλων. Ξεκινήστε ερευνώντας τις εγκαταστάσεις. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον κτηνίατρό σας, ο οποίος ενδέχεται να έχει μια λίστα με προτεινόμενες εγκαταστάσεις για να σας προτείνει.

Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο

Επιβεβαιώσετε ότι δέχεται σκύλους και ενημερωθείτε για πιθανούς περιορισμούς. Ενημερωθείτε για τις πολιτικές και τις διαδικασίες της εγκατάστασης, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων σίτισης, της χορήγησης φαρμάκων και των πρωτοκόλλων έκτακτης ανάγκης. Ρωτήστε για την εκπαίδευση και την εμπειρία του προσωπικού με τα σκυλιά και εάν υπάρχει κτηνίατρος σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο.

Ρωτήστε φίλους

Ζητήστε συστάσεις από άλλους γονείς κατοικίδιων ζώων, φίλους, συγγενείς και συναδέλφους που μπορεί να έχουν επιλέξει κάποιο ξενοδοχείο σκύλων στο παρελθόν  από το οποίο έμειναν ικανοποιημένοι.

mojestik - σκύλος με ιδιοκτήτη - ξενοδοχείο σκύλων

Επισκεφθείτε την εγκατάσταση

Αφού περιορίσετε τη λίστα σας, επισκεφθείτε κάθε εγκατάσταση αυτοπροσώπως. Αναζητήστε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον. Βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος σας λαμβάνει την επαρκή προσοχή και φροντίδα αλλά και πως υπάρχει επαρκής εξωτερικός χώρος για βόλτες και άσκηση.

Διαβάστε τις κριτικές

Ανατρέξτε στις αξιολογήσεις από άλλους ιδιοκτήτες κατοικιδίων που εμπιστεύτηκαν τον σκύλο τους στο ξενοδοχείο ώστε να δείτε αν είχαν θετικές ή αρνητικές εντυπώσεις.

Υγεία και εμβόλια

Σιγουρευτείτε ότι ο σκύλος σας έχει όλα τα απαιτούμενα εμβόλια και είναι υγιής πριν τον πάτε στο ξενοδοχείο ώστε να διασφαλίσετε την υγεία και των άλλων σκύλων με τους οποίους θα έρθει σε επαφή κατά την παραμονή του στις εγκαταστάσεις.

Προετοιμασία

Φροντίστε να έχετε συγκεντρώσει τα απαραίτητα είδη για τον σκύλος σας, όπως τροφή, νερό, παιχνίδια, κρεβάτι και άλλα αγαπημένα του αντικείμενα για την ευχάριστη διαμονή του στο ξενοδοχείο.

Η ιδανική λύση είναι να προμηθευτείτε την αγαπημένη τροφή του σκύλου σας, που ταιριάζει στις προτιμήσεις και τις ανάγκες του, ώστε να μη χρειαστεί ν’ αλλάξει διατροφικές συνήθειες κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ξενοδοχείο σκύλων. Φροντίστε να προσφέρετε στο ξενοδοχείο επαρκή ποσότητα τροφής ώστε να μείνει χωρίς φαγητό, όσο θα βρίσκετε μακριά σας.

  • GLUTEN FREE

    Τροφή για ενήλικα σκυλιά χωρίς γλουτένη.

Προβολή