Τα οφέλη της ξηράς τροφής για τη γάτας μας

Image 3296

Οι λόγοι που αξίζει να προτιμήσεις την ξηρά τροφή για τη γάτα σου.

Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων έχουμε βρεθεί τουλάχιστον μία φορά στη θέση να πρέπει να επιλέξουν την τροφή για τ’ αγαπημένα τους τετράποδα. Τα βασικά κριτήρια για να επιλέξετε τροφή είναι να έχει υψηλή διατροφική αξία, ν’ αρέσει στη γάτα σας και φυσικά να διευκολύνει κι εσάς από την προμήθεια μέχρι την προσφορά της στο αγαπημένο σας κατοικίδιο. Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματα της ξηράς τροφής έναντι της υγρής τροφής για γάτες;

Τα οφέλη της ξηράς τροφής για γάτες

mojestik - γάτα τρώει - επιλογή τροφής γάτας

Η ξηρά τροφή έχει πολλαπλά πλεονεκτήματα, γι’ αυτό και την προτιμούν και την επιλέγουν τόσοι ιδιοκτήτες. Ένα από αυτά είναι πως αποθηκεύεται εύκολα, δίχως οδηγίες που πρέπει ν’ ακολουθήσετε. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να μείνει όλη την ημέρα στο μπολ της γάτας, χωρίς να χαλάσει ή να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην γάτα σας. Με λίγα λόγια, μπορείτε να γεμίσετε το μπολ της και να έχει τροφή για όλη την ημέρα. Μην ξεχνάτε πως οι περισσότερες γάτες δεν καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες τροφής. Η ξηρά τροφή παρέχει πλήρη και ισορροπημένη διατροφή για τη γάτα σας, καθώς περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για την καλή υγεία της. Επιπλέον, θεωρείται πως η σύνθεση της ξηράς τροφής μπορεί να καταπολεμήσει τη δημιουργία πέτρας στα δόντια της γάτας σας. Σύμφωνα με έρευνες, η ξηρά τροφή είναι πιο ευκολοχώνευτη για τα κατοικίδια μας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ξηρά τροφή είναι τις περισσότερες φορές πιο οικονομική, όχι εξαιτίας της ποιότητας της αλλά εξαιτίας της ευκολίας στη συσκευασία, την αποθήκευση και τη μεταφορά της.

Αν βρίσκεστε σε δίλημμα μπορείτε κάλλιστα να συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο που εμπιστεύεστε για να σας καθοδηγήσει.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της ξηράς τροφής της γάτας σας είναι πως μπορείτε να τη λαμβάνετε κάθε μήνα στο σπίτι σας δίχως κάποια δέσμευση. Με την επιλογή συνδρομής απαλλάσσετε από την έγνοια της αγοράς τροφής ενώ η αποστολή γίνεται μετά από επιβεβαίωση, ανά το διάστημα που έχετε επιλέξει. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ενώ δεν υπάρχει καμία δέσμευση και κανένα κόστος. Επιπλέον, αξίζει να γνωρίζετε πως τα μεταφορικά είναι δωρεάν για πάντα σε όλες τις κανονικές συσκευασίες της Mojestik ενώ η παράδοση γίνεται με την ACS και συνήθως εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Οι τροφές της Mojestik παρασκευάζονται από την εταιρεία και δεν είναι ενδιάμεσος διανομέας όπως συμβαίνει με τις περισσότερες τροφές της αγοράς. Κατ’ επέκταση, αυτή η συνθήκη δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα και τιμής.

Οι ξηρές τροφές της Mojestik για τη γάτα σας

mojestik-συκσευασία-επιλογή-τροφής-γάτας

Η Sterilized τροφή για ενήλικες στειρωμένες γάτες περιέχει κοτόπουλο, ρύζι, διαιτητικές ίνες , βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, χαμηλά επίπεδα μαγνησίου και προβιοτικές ύλες.

Η Adult τροφή για ενήλικες γάτες περιέχει σολομό, εκχύλισμα φυτικών πρωτεϊνών, ρύζι, έλαια, λίπη, βιταμίνες & ιχνοστοιχεία και προβιοτικές ύλες.

Επιλέξτε εκείνη που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά της γάτας σας και ξεκινήστε άμεσα τη συνδρομή σας εδώ.

  • STERILIZED

    Τροφή για ενήλικες στειρωμένες γάτες

Προβολή