Τα οφέλη των συστατικών των Mojestik τροφών για γάτες

Image 3539

Ανακαλύψτε τα οφέλη που προσφέρουν τα συστατικά των Mojestik τροφών για γάτες.

 

Στην ατέλειωτη αναζήτηση μας για την ιδανική διατροφή για τις αγαπημένες μας γάτες, οι Mojestik τροφές είναι μια επιλογή που ξεχωρίζει για τα συστατικά και τα θρεπτικά στοιχεία. Επιπλέον, η εταιρεία φημίζεται για τις καινοτοµίες στην παραγωγή και στις άριστες πρώτες ύλες αλλά και τη διάθεση των προϊόντων µε το σύστηµα της συνδροµής. Επιπλέον δηµιούργησε εσωτερικές συσκευασίες µικρότερης ποσότητας έτσι ώστε να µένει η τροφή πάντα φρέσκια. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε λεπτομερώς τα οφέλη που προσφέρουν τα συστατικά των Mojestik τροφών για την υγεία και την ευεξία των αγαπημένων μας κατοικιδίων.

 

Η αξία των συστατικών των Mojestik τροφών για γάτες

mojestik - τροφή - Mojestik τροφών

Πρωτεΐνες

Οι γάτες χρησιμοποιούν πρωτεΐνες – ως κύρια πηγή ενέργειας – οι οποίες παράγονται από αμινοξέα, καθώς οι γάτες δεν μπορούν να συνθέσουν αυτά τα βασικά στοιχεία στο σώμα τους. Οι πρωτεΐνες βρίσκονται στις Mojestik τροφές για γάτες με συστατικά, όπως το κρέας και τα ψάρια. Τι συμβαίνει αν η γάτα δεν έχει επαρκή πρωτεΐνη; Μπορεί να έχει κακή ανάπτυξη, απώλεια μυϊκού όγκου, αυξημένο κίνδυνο κ.α.

 

Λιπαρά

Τα λιπαρά, παράγονται από τα λιπαρά οξέα και παρέχουν στη γάτα σας ενέργεια, αλλά και υγεία των οργάνων. Λιπαρά οξέα, όπως τα ωμέγα-3 και τα ωμέγα-6, είναι ζωτικής σημασίας και συμβάλουν στην υγεία του δέρματος και του τριχώματος.

 

Υγρασία

Το νερό είναι απαραίτητο για όλους, οπότε η έλλειψη του μπορεί να οδηγήσει  σε προβλήματα στην ουροδόχο κύστη και κυστίτιδα. Ωστόσο, είναι καλό να γνωρίζετε πως οι γάτες δεν λαμβάνουν την απαιτούμενη υγρασία μόνο από το νερό που βρίσκεται στο μπολ τους αλλά και από την τροφή τους.

 

Υδατάνθρακες

Οι υδατάνθρακες δεν αποτελούν βασικό μέρος της διατροφής της γάτας σας, αποτελούν όμως πηγή ενέργειας, συμβάλλουν στην υγεία του εντέρου και την καλή ποιότητα κοπράνων.

 

Ανόργανα άλατα

Τα ανόργανα άλατα και τα μεταλλικά στοιχεία (όπως το ασβέστιο, ο φωσφόρος, το νάτριο, το μαγνήσιο, το κάλιο, ο ψευδάργυρος, ο χαλκός και ο σίδηρος) είναι απαραίτητα για υγιή δόντια, δυνατά οστά και μία καλή υγεία.

 

Βιταμίνες

Οι βιταμίνες χρειάζονται στις γάτες για την καλύτερη ανάπτυξη, την όραση, την καλή κατάσταση του δέρματος, του νευρικού συστήματος και του τριχώματος και την επούλωση των πληγών.

 

Οι Mojestik τροφές για γάτες

mojestik - γάτα με ιδιοκτήτρια - Mojestik τροφών

Στη συλλογή της Mojestik θα βρείτε μοναδικές τροφές για γάτες πλούσιες σε θρεπτικά στοιχεία που εξασφαλίζουν μία ισορροπημένη διατροφή για τη γάτα σας. Επιλέξτε ανάμεσα στη FRESH STERILIZED τροφή για ενήλικες στειρωμένες γάτες, την ADULT για ενήλικες γάτες και τη STERALIZED για ενήλικες στειρωμένες γάτες.

Η επιλογή μιας τροφής που περιέχει όλα τα θρεπτικά στοιχεία είναι σημαντική για τη διατροφή της γάτας καθώς παίζει καθοριστικό ρόλο στην καλή υγεία των κατοικίδιων μας. Μια ισορροπημένη διατροφή βοηθάει στη διατήρηση του κατάλληλου βάρους του κατοικιδίου μας, τη φυσιολογική λειτουργία των οστών, των μυών και του εγκεφάλου τους αλλά και την πρόληψη ή την αντιμετώπιση των ασθενειών και άλλων προβλημάτων υγείας. Επομένως, επιλέγοντας μια τροφή που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία, διασφαλίζουμε ότι οι γάτες μας λαμβάνουν την κατάλληλη διατροφή που χρειάζονται για μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή.

 

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα των Mojestik τροφών για γάτες.

 

  • ADULT

    Τροφές για ενήλικες γάτες

Προβολή