Τα πλεονεκτήματα των τροφών με φρέσκο κρέας

Image 2892

Γιατί αξίζει να προτιμήσετε τις τροφές με φυσικό κρέας για τον σκύλο ή τη γάτα σας.

Όσοι έχουν κάποιο κατοικίδιο στο σπίτι τους, επιθυμούν για τον σκύλο ή τη γάτα τους, το καλύτερο. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με την περιποίηση τους, με την καθημερινότητα τους, με τις ανάγκες τους και φυσικά με την τροφή τους. Όλοι θέλουμε τα κατοικίδια ζωάκια μας να είναι υγιή, χορτάτα και γεμάτα καλή διάθεση. Όμως, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Πολλές φορές την ευθύνη φέρουμε εμείς οι ίδιοι καθώς δεν κάναμε την κατάλληλη επιλογή τροφής για τον σκύλο και τη γάτα μας που μπορεί να καλύψει από τη μία τις ανάγκες τους και μπορεί  να ικανοποιήσει από την άλλη τις επιθυμίες τους. Πως όμως θα διαλέξετε την κατάλληλη;

Όσα αξίζει να γνωρίζετε για τις τροφές με φρέσκο κρέας

σκυλοτροφή από φρέσκο κρέας

Η βιομηχανία των τροφών για σκύλους και γάτες μετρά σχεδόν έναν αιώνα, με αποτέλεσμα πλέον να μπορείς να βρεις στην αγορά ξηρά τροφή, τροφή σε κονσέρβα, τροφή από φρέσκο κρέας αλλά και ωμή τροφή. Με τόσες πολλές επιλογές, η απόφαση σας να γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Αυτό δεν σημαίνει πως παύουμε να επιθυμούμε για τον σκύλο ή τη γάτα μας εκείνη την τροφή που συνδυάζει τα περισσότερα πλεονεκτήματα. Τι ήταν αυτό που οδήγησε στη μαζική παραγωγή τροφών για σκύλους στα 60’s; Το γεγονός πως παρείχαν στα κατοικίδια μας πολύ περισσότερα θρεπτικά στοιχεία από τ’ αποφάγια των ιδιοκτητών τους, που ήταν μέχρι τότε η κύρια τροφή τους.

Τι έχει αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα; Οι ξηρές τροφές έχουν γίνει πολύ πιο γευστικές και πολύ πιο πλούσιες σε θρεπτικά στοιχεία για τους σκύλους αλλά και τις γάτες μας. Εδώ και μερικά χρόνια όμως, οι ειδικοί επιθυμούν να δώσουν μια νέα επιλογή στους καταναλωτές, που δεν είναι άλλη από τις τροφές με φρέσκο κρέας.

Η νέα σειρά FRESH της Mojestik είναι ειδικά σχεδιασμένη με στόχο να δημιουργήσει τροφές οι οποίες περιέχουν σημαντική ποσότητα φρέσκου κρέατος, το οποίο προστίθεται κατά την παραγωγή τους. Η προσθήκη φρέσκου κρέατος έχει αποδειχθεί πως βοηθάει πολύ στη γευστικότητα της τροφής καθώς κρατά τα φυσικά αρώματα από το φρέσκο κρέας μέχρι και τη στιγμή της παραγωγής. Είναι μάλιστα τόσο εύγεστες που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και το πιο απαιτητικό κατοικίδιο. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι τροφές της σειράς FRESH, διατροφικά, παραμένουν πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, όπως ακριβώς και όλες οι άλλες τροφές της Mojestik.

σκύλος και γάτα

Ας δούμε λοιπόν λίγο πιο αναλυτικά τις τροφές της σειράς FRESH της Mojestik. Ξεκινώντας με τις τροφές για σκύλους, η FRESH GRAIN FREE PUPPY προορίζεται για κουτάβια 2 έως 12 μηνών και περιέχει φρέσκο και αφυδατωμένο κοτόπουλο, μήλα, καρότα, κανέλα, κουρκουμά και πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά για την υγεία του κατοικίδιου σας. H FRESH SMALL ADULT προορίζεται για ενήλικα σκυλιά από 2 έως 12 κιλά και περιέχει φρέσκο χοιρινό, αφυδατωμένο κοτόπουλο, μήλα, κανέλα κ.α. H FRESH LARGE ADULT προορίζεται για ενήλικα σκυλιά με παραπάνω από 29 κιλά και περιέχει φρέσκο και αφυδατωμένο μοσχάρι, μήλα, καρότα κ.α. Όσο για τις τροφές για γάτες, η FRESH STERILIZED προορίζεται για ενήλικες στειρωμένες γάτες και περιέχει φρέσκο και αφυδατωμένο κοτόπουλο, ρύζι, πατάτα, ρέγγα κ.α.

  • FRESH LARGE ADULT με φρέσκο κρέας για ενήλικα σκυλιά άνω των 29 κιλών

    Η Fresh Large Adult περιέχει φρέσκο μοσχάρι, μήλα, καρότα και πολλά άλλα θρεπτικά και σημαντικά συστατικά για την υγεία του κατοικίδιου σας. Η προσθήκη χονδροιτίνης και γλουκοζαμίνης βοηθάει πολύ στις αρθρώσεις των μεγαλόσωμων φυλών που το έχουν ανάγκη.

Προβολή